Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 127 kJ / 3 854 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 197,16 g |
Tuky | 155,17 g |
Vláknina | 14,90 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 3,90 g |
Sacharidy | 411,05 g |
Postup přípravy
Vaříme do změknutí, poté hlávku zelí vyndáme, vychladíme a rozebereme na jednotlivé lupeny. Krok 5: Jednotlivé lupeny plníme masovo-rýžovou směsí a tvoříme závitky, které klademe vedle sebe do pekáče.
Mírně podlijeme vodou a dáme zapéct na cca 20-30 min (podle trouby a podle vel. závitků).
Zveřejněno 13. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelné závitky (holubky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q913
Moje poznámka
Zelné závitky (holubky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q913
Nejnovější recepty
Domácí libečková sůl
Přidáno před 2 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 7 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 7 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 7 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 7 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 17 minutami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 2 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 4 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 6 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 6 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 9 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 20 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 21 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 22 hodinami
Tématické fráze:
holubky z mletého masa,
holubky na zelném listu,
mleté maso v zelném listu,
holupky,
kapustové holůbky,
recept na golubky,
jak se vari holubky,
holubky v troube,
zelné závitky,
holuybky,
solubky,
mlete maso holubky,
zelne zavitky z mleteho masa a ryzi,
mleté maso v zelném listě,
holubky z mleteho masa v pekači,
recepty holupky,
maso v zelném listu,
holubce,
holubky z mletého masa recept,
recept s mletým masem holubky
Suroviny:
zelí hlávkové,
maso mleté,
rýže,
protlak rajčatový,
paprika sušená uzená,
vegeta,
cibule,
sůl,
pepř,
česnek,
olej
Komentáře (5)
Aby nedošlo k omylu:
Palec hore pod vaším komentářem je za tu Vegetu
No a kdyby to šlo, tak dám i palec dole - za tu vaši poslední větu
Mám totiž za to, že je šumafuk reagovat na komentář po pěti dnech, či po pěti letech
Zbytečně kazíte tak dobré jídlo !!