Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 127 kJ / 3 854 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 197,16 g |
Tuky | 155,17 g |
Vláknina | 14,90 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 3,90 g |
Sacharidy | 411,05 g |
Postup přípravy
Vaříme do změknutí, poté hlávku zelí vyndáme, vychladíme a rozebereme na jednotlivé lupeny. Krok 5: Jednotlivé lupeny plníme masovo-rýžovou směsí a tvoříme závitky, které klademe vedle sebe do pekáče.
Mírně podlijeme vodou a dáme zapéct na cca 20-30 min (podle trouby a podle vel. závitků).
Zveřejněno 13. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelné závitky (holubky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q913
Moje poznámka
Zelné závitky (holubky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q913
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 6 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 7 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 7 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 7 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 7 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 8 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 9 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 11 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 12 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 12 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 13 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 13 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 13 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 14 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 15 hodinami
Tématické fráze:
holubky z mletého masa,
holubky na zelném listu,
mleté maso v zelném listu,
holupky,
kapustové holůbky,
recept na golubky,
jak se vari holubky,
holubky v troube,
zelné závitky,
holuybky,
solubky,
mlete maso holubky,
zelne zavitky z mleteho masa a ryzi,
mleté maso v zelném listě,
holubky z mleteho masa v pekači,
recepty holupky,
maso v zelném listu,
holubce,
holubky z mletého masa recept,
recept s mletým masem holubky
Suroviny:
zelí hlávkové,
maso mleté,
rýže,
protlak rajčatový,
paprika sušená uzená,
vegeta,
cibule,
sůl,
pepř,
česnek,
olej
Komentáře (5)
Aby nedošlo k omylu:
Palec hore pod vaším komentářem je za tu Vegetu
No a kdyby to šlo, tak dám i palec dole - za tu vaši poslední větu
Mám totiž za to, že je šumafuk reagovat na komentář po pěti dnech, či po pěti letech
Zbytečně kazíte tak dobré jídlo !!