Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 609 kJ / 1 819 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,73 g |
Tuky | 5,34 g |
Vláknina | 24,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,22 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 380,75 g |
Postup přípravy
Na pánvi jsem na sádle dala smažit cibuli, přidala kmín a ke konci nechala rozvonět česnek. Krok 3: Uvařené brambory jsem rozmačkala šťouchadlem, osolila a polila rozpuštěným máslem. Na ně jsem dala párance a ty jsem polila osmaženou cibulí s česnekem. Pak jsem na rozdrobila brynzu a nakonec vše přelila osmaženou slaninou na zbytku másla. Posypala natí.
Zveřejněno 11. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Panské párance (recept s příběhem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W3EE
Moje poznámka
Panské párance (recept s příběhem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W3EE
Nejnovější recepty
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 2 hodinami
Křehký koláč s mákem
Přidáno před 5 hodinami
Brokolicovo-mrkvová pomazánka
Přidáno před 5 hodinami
Paštičky s lososovou pomazánkou
Přidáno před 5 hodinami
Tataráček z matjesů
Přidáno před 6 hodinami
Tousty z trouby se šunkovou smaženicí
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek
Standa67 před 1 hodinou
Cuketová buchta
Janet.P před 1 hodinou
Jednoduché punčové řezy
AdyCha před 3 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
krrkk před 3 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
nelinka62 před 4 hodinami
Drožďová polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Pórková polévka
MichalRaby před 6 hodinami
Likér z aronie
jana.kulkova před 7 hodinami
Dýňový koláč s mandlovou drobenkou
zdraveskamcou před 9 hodinami
Cuketové řezy s malinami
zdraveskamcou před 9 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
sůl,
voda,
mouka,
brambory rané,
slanina,
cibule,
česnek,
máslo,
brynza,
kmín celý,
cibule lahůdková
Komentáře (7)
Na priloženom videu vidno, akým spôsobom sa cesto má párať.https://akosatorobi.zoznam.sk/video/3421/drevoruba...
Je dobré, že takéto recepty neupadnú do zabudnutia.