Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 609 kJ / 1 819 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,73 g |
Tuky | 5,34 g |
Vláknina | 24,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,22 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 380,75 g |
Postup přípravy
Na pánvi jsem na sádle dala smažit cibuli, přidala kmín a ke konci nechala rozvonět česnek. Krok 3: Uvařené brambory jsem rozmačkala šťouchadlem, osolila a polila rozpuštěným máslem. Na ně jsem dala párance a ty jsem polila osmaženou cibulí s česnekem. Pak jsem na rozdrobila brynzu a nakonec vše přelila osmaženou slaninou na zbytku másla. Posypala natí.
Zveřejněno 11. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Panské párance (recept s příběhem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W3EE
Moje poznámka
Panské párance (recept s příběhem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W3EE
Nejnovější recepty
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 1 hodinou
Avokádová pomazánka
Přidáno před 16 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 21 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno 21. 8. 2025 08:27:15
Čokoládový koláč s ovocem
Přidáno 20. 8. 2025 15:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové brownies
verisek08 před 1 hodinou
Bramboráky nastavované kuskusem s hlívou
ZboSy před 1 hodinou
Cuketová polévka s nivou
Glapet před 2 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
pesmax před 3 hodinami
Italská rajčatová polévka
JindraPrazska před 4 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
IIvveettaa před 4 hodinami
Grilované krevety
Hombr před 5 hodinami
Játra na špeku se šunkovou rýží
poirotka před 6 hodinami
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 14 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 15 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
sůl,
voda,
mouka,
brambory rané,
slanina,
cibule,
česnek,
máslo,
brynza,
kmín celý,
cibule lahůdková
Komentáře (7)
Na priloženom videu vidno, akým spôsobom sa cesto má párať.https://akosatorobi.zoznam.sk/video/3421/drevoruba...
Je dobré, že takéto recepty neupadnú do zabudnutia.