Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 413 kJ / 338 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,21 g |
Tuky | 2,11 g |
Vláknina | 30,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 384 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 50,12 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzská cibulačka s tousty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXKn
Moje poznámka
Francouzská cibulačka s tousty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXKn
Nejnovější recepty
Závin s hruškou a hermelínem
Přidáno před 14 hodinami
Banánový chlebíček
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové sádlo z domácí pekárny
Přidáno před 16 hodinami
Boršč na neděli
Přidáno 11. 10. 2025 05:06:13
Tvarohovo povidlový koláč s mandlemi
Přidáno 10. 10. 2025 20:56:35
Fazolová pomazánka
Přidáno 10. 10. 2025 17:22:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po znojemsku
Vanda_A před 3 minutami
Kelímková jogurtová buchta s drobenkou
Kajkajak před 6 hodinami
Hraběnčiny řezy
HankaVav před 8 hodinami
Chléb z kvásku
Olga077 před 10 hodinami
Jáhly se švestkami
Monkrizova před 12 hodinami
Chléb s omeletou (vaječný řízek)
jeho.vysost.zeli před 12 hodinami
Krémová cibulačka
Jitkazmecka před 12 hodinami
Koláče podle babičky
Eva_H před 12 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
schoeniger před 13 hodinami
Tématické fráze:
francouzska cibulacka,
francouzská cibulačka recept,
cibulačka polévka recept,
recept na francouzskou cibulačku,
cibulacka recept,
cibulačka,
polevka cibulacka,
francouzský cibulačka,
recept na cibulačku,
polévka cibulová se sýrem a žemlí,
polévka francouzská cibulačka,
polévky,
čibulačka polevka,
cibulačka s toustem,
polévka cibulačka francouzská,
polévky recepty,
francouzka.cibulacka jednoduchy recept,
cibulačka francouzská,
recept na francouzkou cibulačku,
provensálská cibulačka
Suroviny:
cibule,
voda,
bujón zeleninový,
víno bílé,
olej olivový,
máslo,
sůl,
pepř,
koření provensálské,
chléb toustový tmavý,
sýr strouhaný,
máslo,
sůl
Komentáře (14)
S korenim lepe setrit, staci spetka tymianu a kousek bobkoveho listu.
Ale ta fotečka, ale ta fotečka...
Kdysi mě poučili "Frantíci", že jejich cibulačka jest barvy bledé...
whitecat:
Stran toustů (konkrétně krutonků) v polévce:
Roky (s přestávkami
Této metě jsem se přiblížil restováním pečiva v přebytku tuku (máslo + řepkový olej)
No, ne každý ale má žlučník v richtiku, že
Ale máš samozřejmě pravdu.
Já akorát nikdy nevím, jak ty tousty jíst...