Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 463 kJ / 2 740 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 224,30 g |
| Tuky | 67,64 g |
| Vláknina | 84,80 g |
| Cholesterol | 471 mg |
| Sodík | 506 mg |
| Sůl | 1,12 g |
| Sacharidy | 252,66 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do kastrolu dáme vařit vyprané fazole. Když jsou skoro měkké přidáme k nim na plátky krájené brambory. Osolíme, opepříme, přidáme kari, cibuli, polévkové koření, mátu a víno.
Krok 2: Mezitím dáme do osolené vody s citrónovou šťávou pozvolna vařit filé.
Krok 3: Uvařené fazole s brambory přendáme na mísu a rybím filé obložíme. Poklademe kousky másla a podáváme.
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filé s bílými fazolemi (Tunisko)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVw
Moje poznámka
Rybí filé s bílými fazolemi (Tunisko)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVw
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 17 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční poleno
Slaninova.L. před 5 hodinami
Sváteční kakao
Kajkajak před 5 hodinami
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 6 hodinami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 6 hodinami
Sýrová kolečka
zonoro před 8 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 10 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 12 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 12 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 12 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 12 hodinami
Tématické fráze:
fazole recepty,
recepty z fazolí,
jak vařit fazole,
recepty fazole,
jak uvařit fazole,
ředkev recepty,
jak uvařit rybu,
fazole recept,
jak uvařit chřest,
ředkev daikon recepty,
panganius recept,
jak upravit file,
jak upravit rybi file,
panganius,
recepty z bílých fazolí,
polévka z bílých fazolí,
vařit file,
crzina,
file po mexicku,
rybí gulášovka
Suroviny:
filet rybí,
fazole bílé,
olej,
máslo,
brambory,
cibule,
šťáva citronová,
koření polévkové,
koření kari,
sůl,
pepř mletý,
sekaná,
víno
Komentáře (6)
Do jisté míry máte pravdu...
No, rcp je s VAŘENOU rybou, a pokud filé nedokáži uvařit tak akorát, tak bych se tím moc neprsil, že