Postup přípravy
Krok 1: Mléko si ohřejeme aby bylo úplně horké, potom ho šlehačem vyšleháme až se začne tvořit pěna. Do půlky každé sklenice nalijeme horké mléko, lžičkou "naházíme" do sklenice ještě trochu pěny a trochu pěny si necháme.
Krok 2: Kávu lijeme do sklenice opatrně po stěně sklenky jen tak tenkým proudem, aby se káva s mlékem nesmíchaly. Na konec ještě naházíme zbylou pěnu a na vrch posypeme trochu skořicí. Cukr už si dá každý dle chuti, ale jakmile se tam nasype či hodí vše se smíchá.
Zveřejněno 8. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Káva latte
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rQ2
Moje poznámka
Káva latte
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rQ2
Nejnovější recepty
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 2 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 45 minutami
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 15 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 15 hodinami
Tématické fráze:
kafe laté,
jak se dělá latte,
kafe late recept,
příprava laté,
laté,
skleničky na kávu,
late machiato,
domácí latte,
recept na domácí latte,
cafe late příprava,
late kafe,
příprava kafe late,
laté recept,
příprava cafe late,
jak udělat kafé laté,
jak udělat late,
recepty na kávu,
jak se dělá late,
skleničky na kafe,
sklenice na laté
Suroviny:
mléko,
káva rozpustná,
skořice
Komentáře (22)
Děkuji