Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 447 kJ / 107 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,22 g |
| Tuky | 0,23 g |
| Vláknina | 5,18 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 21,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pórek pokrájíme na kolečka a dáme restovat na máslo, společně s nasekaným česnekem. Cuketu pokrájíme na kostičky, brambory zbavíme slupky a také pokrájíme na kostičky. Přisypeme k pórku a ještě chvilku restujeme. .
Krok 2: Zalijeme vývarem a pozvolna vaříme do změknutí. Podle chuti přidáme sůl a pepř. Přidáme kostku Lučiny a mícháme, než se rozpustí. Poté polévku rozmixujeme na jemný krém. Krém jsem podávala s opečeným chlebem a posypala holandským sýrem.
Zveřejněno 18. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketový krém s Lučinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/glJZ
Moje poznámka
Cuketový krém s Lučinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/glJZ
Nejnovější recepty
Žampionový krém
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí roládky se sýrovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Panenka na zeleném pepři
Přidáno před 4 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 7 hodinami
Růžová bábovka
Přidáno před 15 hodinami
Hovězí krk pečený na česneku
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krémová pórková polévka
[email protected] před 19 minutami
Boršč - trochu podle mě
Kdyzjehlad před 1 hodinou
Růžová bábovka
jemelka před 1 hodinou
Jednoduchá krupicová kaše aneb pohádka mládí
magdalenka před 1 hodinou
Nakládaný bůček
magdalenka před 1 hodinou
Bramborový chléb s prefermentem
magdalenka před 1 hodinou
Dršťková polévka
magdalenka před 1 hodinou
Falešná treska
magdalenka před 1 hodinou
Bedly v celestýnském těstíčku
magdalenka před 1 hodinou
Maminčiny koblihy
magdalenka před 1 hodinou
Suroviny:
cuketa,
pórek,
česnek,
brambory,
vývar kuřecí,
máslo,
pepř,
lučina,
chléb,
sýr
Komentáře (4)