Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 739 kJ / 1 133 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 199,92 g |
| Tuky | 36,03 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 725 mg |
| Sodík | 576 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ze směsi uděláme karbanátky, polovinu karbanátků osmažíme na oleji a podáváme s bramborem, salátem nebo s bramborovou kaší.
Krok 2: Druhou polovinu karbanátků opečeme po obou stranách krátce na jiné pánvi tak, aby se nepřepálil olej a vyndáme je.
Krok 3: Do oleje dáme cibuli a osmažíme ji dorůžova, vložíme zpět karbanátky, podlijeme vodou a dusíme, až jsou uvnitř hotové. Uděláme si jíšku a zahustíme omáčku, ve které jsou karbanátky. Omáčku ochutíme česnekem a kořením dle chuti.
Podáváme s rýží.
Podáváme s rýží.
Zveřejněno 22. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky - dvě různá jídla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZ95
Moje poznámka
Karbanátky - dvě různá jídla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZ95
Nejnovější recepty
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 8 minutami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 1 hodinou
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 14 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 15 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po venkovsku
limosek před 12 minutami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
limosek před 13 minutami
Honzovy kynuté buchty
kimlo před 46 minutami
Tvarohové lívance
boomgo před 1 hodinou
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 2 hodinami
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 11 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 15 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 15 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 16 hodinami
Tématické fráze:
vepřové karbanátky,
karbanátky,
vepřové karbenátky,
karbanátky trochu jinak,
vepřový karbanátek,
karbanatky z veproveho masa,
karbanátky jinak,
karbanátky vepřové,
cibulové karbanátky,
hlívové karbanátky,
jake maso na karbanatky,
karbanátky recept,
z jakého masa karbanátky,
vepřové maso recepty,
karbanátky bez oleje,
veprove karbenatky recepty,
karbenatky trochu jinak,
jídla recepty,
karbanátky s vodou,
jake koreni do karbanatku
Suroviny:
maso vepřové mleté,
maso hovězí mleté,
olej,
cibule,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
česnek
Komentáře (24)
Omlouvám se za pozdní odpověď, ale už jsem šla spát. Jo, a maso nechám míchat podle množství - 2kg asi 10-12 min.
To by i Francouz neodešel od stolu, pokud by tam zbýval ještě kousek tvýho karbanátku! Jinak už nedělám !!!!!
obalovani nerozpadalo.