Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 861 kJ / 684 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,60 g |
| Tuky | 25,52 g |
| Vláknina | 3,90 g |
| Cholesterol | 2,49 g |
| Sodík | 360 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 27,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bulvu fenyklu očistíme - sloupneme vrchní slupku, vyhodíme, odřízneme "chmýří" a necháme třeba na ozdobu. Bulvičku nakrájíme na plátky, vložíme do kastrolku s trochou másla, lehce osolíme a dusíme na mírném plameni pod pokličkou doměkka, cca 15 minut, kontrolujeme, ev. trochu podlijeme.
Krok 2: Kuřecí játra očistíme. Orestujeme je na oleji na pánvi, minutková příprava, na závěr osolíme, opepříme. Vyjmeme a ve výpeku velmi rychle podusíme plátky jablka.
Krok 3: Podáváme fenykl, játra, jablko, třeba s bagetkou.
Zveřejněno 17. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí játra s fenyklem a jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9VwY
Moje poznámka
Kuřecí játra s fenyklem a jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9VwY
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 1 hodinou
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 16 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 17 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 20 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 20 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koňakové řezy
janatka před 1 hodinou
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 1 hodinou
Medovníkové koule
evik_svistik před 2 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 10 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 11 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 13 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 13 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 13 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 13 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 13 hodinami
Suroviny:
játra kuřecí,
fenykl,
jablko,
máslo,
olej,
pepř
Komentáře (3)