Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Čína se zázvorem a medem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min

75 min (30 min příprava + 45 min tepelná úprava)

4. 3. 2011 22:22

Suroviny

Porce: 4 porce

Nutriční hodnoty

Energie9 892 kJ / 2 364 kcal
Bílkoviny161,18 g
Tuky138,24 g
Vláknina9,70 g
Cholesterol 589 mg
Sodík 6,82 g
Sůl16,25 g
Sacharidy113,97 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Jana

16. 1. 2015 21:45

pár opražených mandlí k tomu!!!

Michal V.

18. 2. 2012 20:23

Díky za skvělý recept. Zázvor dá jídlu vynikající chuť, kterou jsem dříve neznal. Bylo to tak dobré, že po dnešním vydařeném obědu jsem ještě naložil jednu várku do lednice na zítřek.

spagetka

20. 12. 2011 14:42

Petr V.:ač nejsem autor, chápu, že autor fotil tak, aby bylo jasné, jak pokrm vypadá. Tudíž bych řešila spíše, zda mě recept láká, ne to, pro kolik lidí je fotka.Každý člověk si snad nabere toolik, kolik sní ne? Takže poznámka nemístná. ;-);-)

Petr V.

20. 12. 2011 14:35

Jen prosím - ta naložená porce s rýží je pro dva lidi! A nebo jednoho, který chce být brzy velmi obtloustlý. Myslete prosím na to a jezte jako lidi.

mysulka

5. 3. 2011 15:09

:-p:yes::yes::-K

duckie

5. 3. 2011 00:26

Fantom: díky moc za tip!!! ;-) já to většinou ani odležet nedávám, protože se nemůžeme dočkat :-p

duckie

5. 3. 2011 00:25

J.R. když já vždycky všechno tak hezky rozepíšu, aby to bylo jasný i začátečníkům, kolik čeho kdy a kam mají dát :-8 no a my "zkušení" se v tom snad neztratíme :-D

JanaDorazinova

4. 3. 2011 22:42

Fantom, no jo, teď jo, ale v létě..nevím, nevím..No, tu chvíli by to určitě vydrželo, ale přes noc bych to moc neriskovala;-) Ale tu hodinku před úpravou, to beru a vyzkouším;-). Učíme se celý život.:-))

Fantom

4. 3. 2011 22:35

moc pěkný jen bych to nedával do té lednice;-) mam odzkoušeno že při pokojové teplotě maso rychleji zraje a lépe se dělá:yes: i když nakládam přes noc tak před tepelnou úpravou to hodinu necham stát v kuchyni;-)

Pejli

4. 3. 2011 22:32

Tak tohle bych si s chutí opravdu dala :-), ta fotka je lákavá :-p

JanaDorazinova

4. 3. 2011 22:28

No, hůlkama bych si spíš ublížila:-D, ale recept se mi moc líbí. Ze začátku jsem nějak nechápala, proč je tam 2x zázvor. Už to chápu!:-D Poslední dobou mi doma nikdy nechybí;-). Dokonce mám i tu sečuánskou pánev. Fakt fajný receptík, pro mne hodně zajímavý. Já bych to asi nechala odležet přes noc, to by nemělo chybku:-p:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kureci maso se zazvorem kureci cina se zazvorem recepty se zázvorem čína recept kuřecí čína s medem kuře na zázvoru s medem maso se zazvorem kuřecí směs se zázvorem kuřecí směs s medem kuřecí maso se zázvorem a medem recept na čínu cina zazvor kuřecí se zázvorem a medem recept se zazvorem kuřecí maso s medem čína na zázvoru masová směs se zázvorem cinske kure na medu čína na medu kuřecí prsíčka čína

Suroviny: prsa kuřecí, pórek, paprika čerstvá červená, olej, olej, omáčka sojová sladká, omáčka sojová, zázvor, koření sečuánská pánev, sůl, med, solamyl, vejce, solamyl, zázvor, med

TopRecepty.cz

Čína se zázvorem a medem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jvvW