Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 090 kJ / 1 217 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,72 g |
Tuky | 5,15 g |
Vláknina | 51,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 227,10 g |
Postup přípravy
Kousek zázvoru oloupeme a nakrájíme na malinké kostičky. Krok 3: V hlubší pánvi rozehřejeme olej, vhodíme připravenou hlívu i zeleninu a necháme orestovat.
Když je všechna zelenina skoro hotová na skus, přihodíme zázvor, osolíme, opepříme, zasypeme lžičkou sladké papriky, přidáme sójovou omáčku a vmícháme Ajvar. Nakonec do směsi zamícháme i uvařený bulgur.
Pánev vypneme a můžeme podávat.
Zveřejněno 12. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulgur s hlívou a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gl3r
Moje poznámka
Bulgur s hlívou a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gl3r
Nejnovější recepty
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 1 hodinou
Avokádová pomazánka
Přidáno před 16 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 21 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno 21. 8. 2025 08:27:15
Čokoládový koláč s ovocem
Přidáno 20. 8. 2025 15:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové brownies
verisek08 před 1 hodinou
Bramboráky nastavované kuskusem s hlívou
ZboSy před 1 hodinou
Cuketová polévka s nivou
Glapet před 2 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
pesmax před 3 hodinami
Italská rajčatová polévka
JindraPrazska před 4 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
IIvveettaa před 4 hodinami
Grilované krevety
Hombr před 5 hodinami
Játra na špeku se šunkovou rýží
poirotka před 6 hodinami
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 13 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 15 hodinami
Suroviny:
bulgur,
hlíva ústřičná,
zázvor,
cibule,
pórek,
česnek,
paprika čerstvá červená,
omáčka sojová,
ajvar,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
olej olivový
Komentáře (4)