Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 090 kJ / 1 217 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,72 g |
Tuky | 5,15 g |
Vláknina | 51,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 227,10 g |
Postup přípravy
Kousek zázvoru oloupeme a nakrájíme na malinké kostičky. Krok 3: V hlubší pánvi rozehřejeme olej, vhodíme připravenou hlívu i zeleninu a necháme orestovat.
Když je všechna zelenina skoro hotová na skus, přihodíme zázvor, osolíme, opepříme, zasypeme lžičkou sladké papriky, přidáme sójovou omáčku a vmícháme Ajvar. Nakonec do směsi zamícháme i uvařený bulgur.
Pánev vypneme a můžeme podávat.
Zveřejněno 12. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulgur s hlívou a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gl3r
Moje poznámka
Bulgur s hlívou a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gl3r
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 5 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 18 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 23 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolková polévka
Kajkajak před 23 minutami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 26 minutami
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 47 minutami
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 2 hodinami
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 2 hodinami
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 3 hodinami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 5 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 7 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 15 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 17 hodinami
Suroviny:
bulgur,
hlíva ústřičná,
zázvor,
cibule,
pórek,
česnek,
paprika čerstvá červená,
omáčka sojová,
ajvar,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
olej olivový
Komentáře (4)