Zeleninový bulgur s hlívou

Angel 666 Kuchařka:

Bezmasá jídla 8 názorů

Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Suroviny

1 šálek bulguru
2 jarní cibulky
2 stroužky českého česneku
1/2 červené papriky
1 malá hlávka zelí pak choi
asi 10 sušených rajčátek
sůl
pepř
2 středně velké trsy hlívy
kmín
olej
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Bulgur připravíme podle návodu na obalu.
    Cibulky nakrájíme na kolečka, česnek nasekáme nadrobno, papriku a pak choi nakrájíme na malé kousky. Rozehřejeme lžíci oleje a všechnu zeleninu krátce restujeme, pak přidáme měkký bulgur a dochutíme solí a pepřem.

  2. Hlívu rozdělíme na jednotlivé plodnice, osolíme, posypeme kmínem a prudce je opečeme na rozehřátém oleji.
    Na talíř naservírujeme připravený bulgur a obložíme opečenou hlívou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zeleninový bulgur s hlívou

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo