Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 452 kJ / 1 064 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,53 g |
Tuky | 72,37 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 188 mg |
Sodík | 3,47 g |
Sůl | 7,58 g |
Sacharidy | 25,53 g |
Postup přípravy
Necháme přejít var a podáváme s rýží nebo chlebem, případně s bramborovými hranolky, posypané dle chuti nasekanou cibulkovou natí, koriandrem nebo petrželkou.
Zveřejněno 20. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí steakové proužky s pak choi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5NkY
Moje poznámka
Hovězí steakové proužky s pak choi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5NkY
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 14 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rýžový nákyp
Tereziena před 1 hodinou
Slaný cuketový koláč
Markeeta před 2 hodinami
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 7 hodinami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 10 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 10 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 10 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 10 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 11 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 12 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 13 hodinami
Suroviny:
steak hovězí,
zelí čínské pak choi,
cibule,
olej rostlinný,
olej sezamový,
omáčka sojová,
ústřicová omáčka,
ocet rýžový,
cukr,
zázvor,
česnek,
chilli paprika čerstvá,
škrob kukuřičný
Komentáře (15)
Pro mne je minutková úprava hovězího i fakt top kvality tabu - minutkové roštěnky končí v papiňáku, minutkový Stroganov v kastrole...jsem na to prostě chomout...
Tož já nevím...
Abychom v druhém kroku krájeli PŘES VLÁKNO, tak plátky v prvém kroku krájíme po vlákně, že
Pokud v prvém kroku krájíme (jak bývá obvyklé) přes vlákno, pak proužky budou vždy přes vlákno, že