Suroviny
Porce: 6 - 10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 863 kJ / 3 791 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 206,74 g |
| Tuky | 266,90 g |
| Vláknina | 23,20 g |
| Cholesterol | 540 mg |
| Sodík | 4,26 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 132,50 g |
Postup přípravy
omáčku, sýr, omáčku, pláty lasagní, končíme pláty, omáčka, sýr (na vrchu ho zmuchlám). Krok 4: Vložíme na střed do vyhřáté trouby na 180 stupňů Celsia, pečeme zhruba 15 minut do zezlátnutí sýra. Vyndáme z trouby, přikryjeme pokličkou a necháme odpočinout aspoň 10 minut, aby pláty změkly.
Zveřejněno 22. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mleté lasagne/lazaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6POR
Moje poznámka
Mleté lasagne/lazaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6POR
Nejnovější recepty
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 3 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno před 13 hodinami
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 19 hodinami
Jablkový koláč z pánve
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravý banánový chlebík
jitkaspate před 31 minutami
Mřížkový koláč - osvědčený
Evellinka před 44 minutami
Biskupský chlebíček
HelenaR před 1 hodinou
Rychlá tvarohová buchta hrnková
verydlask před 2 hodinami
Řízky z mletého masa, sýru a mrkve
Leni1970 před 3 hodinami
Perníčky naší Haničky
Sova1 před 3 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Slavista62 před 7 hodinami
Fofr broskvový koláč
Martula před 13 hodinami
Mleté maso na špagety
Kajkajak před 15 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
AgirED před 15 hodinami
Suroviny:
maso mleté,
cibule,
olej,
sýr gouda,
protlak rajčatový,
mléko,
mouka hladká,
koření adžika,
sůl
Komentáře (12)
magdalenka:
No, nikde není zmínka o předváření těstovin..., mějme tedy za to, že byly použity sušené, v lepším případě čerstvé resp. chlazené... Pokud byly sušené, pak čas pečení je jen tak tak, ale je tam prefíkaně psáno "zhruba", že