Suroviny
Porce: asi 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 165 kJ / 995 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,38 g |
Tuky | 39,75 g |
Vláknina | 7,87 g |
Cholesterol | 459 mg |
Sodík | 559 mg |
Sůl | 1,36 g |
Sacharidy | 38,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rW52
Moje poznámka
Krůtí sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rW52
Nejnovější recepty
Vepřové nudličky s okurkou
Přidáno před 1 hodinou
Nanuky broskvové
Přidáno před 1 hodinou
Langoše jako ze stánku
Přidáno před 2 hodinami
Broskvová marmeláda II
Přidáno před 2 hodinami
Dýně hokaido s kuřecím masem a špenátem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Ostružinový cheesecake
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové karbanátky
pesmax před 5 minutami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 7 minutami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 32 minutami
Borůvkové knedlíky
zackovam před 56 minutami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
Jakubaru před 56 minutami
Vepřová játra ve smetanové omáčce s lesními houbami
Sahula před 59 minutami
Švestkovo-borůvková buchtička
zackovam před 1 hodinou
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Jaromila před 1 hodinou
Meruňkový kompot
babca.mz před 2 hodinami
Tématické fráze:
krůtí sekaná,
krútí sekaná recept,
krůtí sekaná nejlepší,
sekana z krutiho masa,
kruti sekana recepty,
krutí sekana s mrkví,
krůtí sekaná se sýrem,
krutí domácí sekaná,
sekaná z mletého krutího masa,
recept na krutí sekanou,
sekana z krutiho mleteho masa,
sváteční krůtí sekaná,
sekana kruti,
recept kruti sekana,
domácí sekaná z krůtího masa,
sekana z kruty,
nejlepší krůtí sekaná,
sekana s krutiho masa,
krůtí sekaná s s mrkví,
sekaná z krůtího
Suroviny:
maso krůtí mleté,
mrkev,
cibule,
kapie,
pažitka,
česnek,
vejce,
víno bílé,
krupice dětská,
strouhanka,
sůl,
pepř,
kmín drcený
Komentáře (6)