Pomalu pečená kližka na Moravance
Kousky hovězí kližky, pomalounku pečené na směsi sladkokyselé zeleniny se doslova rozpadají, jak jsou křehoučké. Červené víno omáčku ještě dochutí a v kombinaci se sametově jemnou bramborovou kaší bude požitek z jídla dokonalý.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 748 kJ / 1 613 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 182,19 g |
| Tuky | 43,78 g |
| Vláknina | 63,01 g |
| Cholesterol | 411 mg |
| Sodík | 3,19 g |
| Sůl | 7,70 g |
| Sacharidy | 61,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu pečená kližka na Moravance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pJRm
Moje poznámka
Pomalu pečená kližka na Moravance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pJRm
Nejnovější recepty
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 1 hodinou
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 2 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 2 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 54 minutami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 1 hodinou
Bramborová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Pizza z rohlíků
zonoro před 1 hodinou
Afrika řezy
hliboka před 2 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 2 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 2 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 3 hodinami
Koka sušenky
habis před 4 hodinami
Suroviny:
kližka hovězí,
moravanka,
cibule,
mrkev,
celer,
víno červené,
paprika sušená sladká,
sádlo,
vývar masový,
mouka hladká,
koření nové koření,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (6)