Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 223 kJ / 53 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 1,50 g | 
| Tuky | 0,30 g | 
| Vláknina | 4,35 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 120 mg | 
| Sůl | 0,30 g | 
| Sacharidy | 9,00 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Pečené hovězí se zeleninovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NMEN
Moje poznámka
					
				
Pečené hovězí se zeleninovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NMEN
Nejnovější recepty
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 4 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 19 hodinami
						Suroviny:
						
							maso hovězí, 
						
						
							pepř, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							celer, 
						
						
							škrob kukuřičný
						
					
	
			
	
Komentáře (8)
tohle je podle mne fakt ideál špička nebo loupana plec
Když vím do čeho jdu, tak dokážu upéci fantastickou krmi i z krku
Samozřejmě flákota nesmí být z KRÁÁÁVY
***
Paní casinová se mnou tůhle inspirovala a v marketu koupila balíček hovězího...
Pekla to dva dny
Když jsem se podivoval proč je to furt jak hužva, tak kápla božskou: na etiketě prý stálo MASO Z KRÁVY
Já bych květovou špičku nebo loupanou plec...
( výrobce, který dá info "hovězí vysekove maso"