Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 735 kJ / 415 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,38 g |
Tuky | 18,27 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 81 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 47,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slepice v paprikové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nP3D
Moje poznámka
Slepice v paprikové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nP3D
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 3 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 15 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 20 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 1 hodinou
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 2 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 4 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 12 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 14 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 15 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 15 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 15 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 15 hodinami
Tématické fráze:
slepice recepty,
vařená slepice na paprice,
recepty co ze slepice,
omáčka z vařené slepice,
omáčky recepty,
omačka k vařené slepici,
slepice těžká recepty,
omáčka smetanová ke slepici vařené,
slepice recept,
omáčka slepice na smetaně,
omáčka ze slepice,
kuře v smetanové paprikové omáčce,
čína z vařené slepice,
recepty z vařené slepice,
slepice na paprice recept,
slepice na smetaně s paprikou,
vaření, slepice, na, paptice,
paprikáš z vařené slepice,
slepice na paprice jiny recept,
omáčky ze slepice
Suroviny:
slepice,
vývar slepičí,
paprika čerstvá červená,
máslo,
olej,
cibule,
paprika čerstvá červená,
protlak rajčatový,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
cukr
Komentáře (7)
Nemusíme
Nejlepší je maso obrat, nasekat na menší kousky a v závěru povařit.
Děláme bez protlaku a bez zeleniny (papriky na proužky).
Dřív jsme dělali s knedlíkem, nyní dávám jednoznačně přednost těstovinám.