Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čína z vařené slepice

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 4. 2019 21:43

Suroviny

Porce: 4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tenhle recept jsem kdysi našla na webu, s nedůvěrou vyzkoušela, trochu upravila a od té doby dělám, protože je to nečekaně dobré.

Pokud se přihlásí autor původního receptu, ráda uveřejním jeho jméno, zaslouží si pochvalu a dík.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

12. 5. 2019 06:40

MamlajdaD: :-D:-D;-)

MamlajdaD MamlajdaD

11. 5. 2019 18:33

Tejaja: Terezko, ty jsou nádherné, ty se ti (jako vždy) povedly:yes::-! Myslím samozřejmě fotky, barevná symfonie;-):-8, no jsem radostí bez sebe:-K. A že jsi veselá kopa! Tak já:-D sem už dlouho, dlouho žádný "slepičí" recept nedám, ;-):-D, abych tě ochránila!:-D:-D To bylo vtipné, moc jsem se nasmála! Děkuju za ty parádní fotky a moc zdravím!:-K

tejaja tejaja

11. 5. 2019 17:59

Tak včera bolo naložené, dnes na večeru zjedené. Vynechala som len sójovú omáčku. Rýchlo hotové, to bolo podstatné, lebo som prišla zo záhrady :-D, ale chuťovo dobré. Kto má rád takéto zmesi, bude mu chutnať. Aspoň mne chutnalo. Len neviem, či po týždni, čo som sa dala do sliepky, nezačnem kotkodákať. :-D:-D Ale to by ste aj tak nepočuli. :-D;-)

Eja57 Eja57

20. 4. 2019 18:11

MamlajdaD: děvčata, já tedy nudle taky zvlášť, ale maso a zeleninu v rozumném množství každému do talíře - a kdo chce něco navíc, tak těch pár kroků k hrnci udělá a přidá si:-8

hospodyne

20. 4. 2019 17:07

Eja57: také občas dělám salát - vařené drůbeží maso, hodně uvařeného celeru, ten je pro chuť zásadní, mrkev, trochu barevné papriky, syrová cibulka, majonéza, worchester, okyselit...Proležet, vychladit. Mám k tomu ráda hrst polníčku na talíři, rajče.

MamlajdaD MamlajdaD

20. 4. 2019 17:03

Magdalenka: Dík za vyprávění o starých zvycích. :-K Já na ten zážitek u oběda moc ráda vzpomínám, ten způsob servírování se mi fakt líbil. ;-):-D

magdalenka magdalenka

20. 4. 2019 16:24

MamlajdaD: Mamka to tak robila, aj už nie. Vždy som mäso obrala, pokrájala, aj zeleninu a nakladala na tanier zvlášť, každému podľa želania (ja chcem len mäso, ja nechcem mäso, ja chcem mrkvu a pod.) plus vyvarené rezance do taniera a na to horúcu polievku. Aj teraz oberiem, pokrájam, dám aj s rezancami na stôl - jeden chce veľa rezancov, druhý menej...ale mäso už nie ako predkrm.

MamlajdaD MamlajdaD

20. 4. 2019 13:30

Magdalenka: děkuji za přečtení a za ohodnocení receptu. :-K Nepochybuji, že se ve větším počtu strávníků sní všechno maso v polévce. :-D Taky dáváte maso z polévky + zeleninu na stůl zvlášť na míse nebo talíři a jíte to vlastně jako předkrm? Tam ve vaší krajině to tak bývá. Když jsem to zažila poprvé, všichni čekali, až si jako host první nandám na talíř a já zase nevěděla, co a jak je zvykem jíst dřív a co potom, tak jsem čekela, až jak to budou jíst ostatní:-D:-D:-D Až můj manžel mi musel poradit, jak se zachovat, protože tady v Čechách se to praktikuje jinak. Ale vzpomínka je to pěkná.;-):-8:-D A ten tvůj salátek je moc zajímavý!<3:-)

MamlajdaD MamlajdaD

20. 4. 2019 13:17

Eja57: Mám ve své sbírce receptů zajímavý recept na salát ze slepičího masa, za chvilku ho sem na Topky po tebe vložím (ráda), a třeba se to bude podobat tomu, na který máš ty dobré vzpomínky. :-D Nebo bude alespoň trochu podobný a ty si ho pak dopiluješ do té "správné" chuti a podoby. ;-) Dík za přečtení receptu! :-K

MamlajdaD MamlajdaD

20. 4. 2019 13:02

Tejaja: Děkuji za přečtení receptu. :-K Já část masa někdy dám do polévky, někdy i všechno maso (to když má být polévka pro hosty - hodně sváteční ). Ale když vařím slepičí polévku jen pro sebe, tak do ní oberu jen zbytek masa z kostry a prsíčka i stehna využiju jinak.:-8

magdalenka magdalenka

20. 4. 2019 12:38

Tiež sa mi recept páči, hoci obyčajne mäso z polievky sa zje bez problémov...:yes: (vyhadzovať ho, mi príde až úchylné.) Budem určite myslieť na tento recept, zaslúži si to. V pondelok varím sliepku, ale detičky a zvyšok rodiny mäso bez problémov zjedia v polievke, takže až na budúce.
Nechcem tu nejako podsúvať svoje recepty, ale nám veľmi chutí takýto šalát z varenej sliepky: https://www.toprecepty.cz/recept/17324-salat-z-dru...

Eja57 Eja57

20. 4. 2019 12:29

tejaja: vyhodit maso z polévky??? :-(( no to jsou mi věci.... vždycky se dá nějak využít, když už ho do polévky zpět nakrájené nedám, tak haše, pomazánka, možností je hodně...

Ale k receptu - kdysi dávno jsem na jedné oslavě jedla naprosto skvělý "salát", základ byla právě vařená slepice natrhaná na kousky, určitě tam byla sojovka a worchester, hodně různé zeleniny ( pórek, barevné papriky) a chilli papriček, tohle mi to - bez toho žloutku - připomnělo...Takže děkuji:-K a zkusím to nějak vymyslet, bylo to fakt moc dobré..

tejaja tejaja

20. 4. 2019 12:05

Pekne vyuzitie masa z polievky. U nas sa nikdy nic nevyhadzovalo, zato poznam ludi, co maso z polievky vyhadzuju. Je mi to nepochopitelne, o to viac ocenujem tento recept. :yes::-D

MamlajdaD MamlajdaD

20. 4. 2019 11:42

Hospodyně: Moc děkuji za přečtení receptu a pěkné ohodnocení. :-K Budu ráda, když vyzkoušíte a ještě víc, když vám bude chutnat. :-D Ještě jednou děkuji. :-8

hospodyne

20. 4. 2019 09:08

:-KMoc se mi to líbí. Jen to bude z kohouta. Na svátky polévka, v úterý oběd.:-):-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vařená slepice recepty z vařené slepice slepice recepty vařené slepičí maso recepty cina ze slepice vařená slepice recepty vařené slepičí maso vařené maso ze slepice slepice recept co z vareneho slepiciho masa slepičí maso vařená slepice co z masa cina z vareneho masa recept z vařené slepice slepice na čínu maso z vařené slepice čína slepice haše se slepice recept na vařené slepičí na maso slepice ala kuřecí čína

Suroviny: slepice, pórek, paprika čerstvá červená, olej, žloutek, omáčka worcesterová, omáčka sojová, sůl, pepř, chilli paprika čerstvá

TopRecepty.cz

Čína z vařené slepice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pyp6