Postup přípravy
Krok 1: Filet omyjeme a osušíme. Úplně jednoduše okořeníme (kmínem nešetříme) a pokapeme šťávou z citronu. Necháme hodinku odležet.
Krok 2: Pánev rozehřejeme s máslem a olejem. Vložíme rybu a kolem přihodíme žampiony nakrájené na plátky. Společně opékáme, rybu z každé strany 3-5 minut podle výšky masa.
Krok 3: Nakonec vhodíme bazalku. Podáváme s bramborovou kaší nebo dušenou zeleninou. Rybku posypeme žampiony.
Zveřejněno 13. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sumec keříčkovec na kmínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3XOx
Moje poznámka
Sumec keříčkovec na kmínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3XOx
Nejnovější recepty
Frikadelky s houbami
Přidáno před 12 hodinami
Houbičky ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 13 hodinami
Kousky vepřové krkovice na houbách a zelenině
Přidáno před 13 hodinami
Drobenkový hruškový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Domácí šípkový sirup
Přidáno před 17 hodinami
Hovězí nakyselo
Přidáno 27. 9. 2025 21:57:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zavařené papriky
ZboSy před 11 minutami
Šlehačkový závin
Noumik před 8 hodinami
Kuřecí kousky v rajčatovo - smetanové omáčce
Jan Nemec před 8 hodinami
Krkovička s jablky a cibulí
Jan Nemec před 8 hodinami
Bramborák s masovou směsí
MajaFero před 9 hodinami
Malinový zákusok
tejaja před 9 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
David1230X před 9 hodinami
Strouhaný kakaový koláč s tvarohem
luckos před 9 hodinami
Selská omeleta z mikrovlnky
D.strelcova@seznam.cz před 9 hodinami
Hrníčkový perník
Ivana_Eignerova před 10 hodinami
Tématické fráze:
sumec recept,
připrava sumce,
sumec recepty,
keříčkovec recept,
keříckovec,
keříčkovec recepty,
sumec obecný,
recept keříčkovec,
recept na pripravu sumce,
recept na sumce,
recepty sumec,
sumec na zampionech,
sumec na másle,
sumec příprava,
recepty ze sumce,
kerikovec,
recept sumec,
recepty na sumce,
recepty na pripravu sumce,
příprava ze sumce
Suroviny:
filet ze sumce,
žampióny,
máslo,
olej,
kmín celý,
sůl,
paprika sušená sladká,
pepř,
bazalka čerstvá,
šťáva citronová
Komentáře (10)