Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Recept jsem okoukala na veganských stránkách níže uvedených. Trochu jsem si receptík upravila a můžu doporučit :-)
Zveřejněno 20. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nakládané tofu (á la Hermelín) - vegan
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xjOr
Moje poznámka
Nakládané tofu (á la Hermelín) - vegan
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xjOr
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 11 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 11 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 18 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 20 minutami
Cuketový perník
MonikaP. před 41 minutami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 1 hodinou
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 2 hodinami
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 2 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 3 hodinami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 3 hodinami
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 4 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 11 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 11 hodinami
Tématické fráze:
naložené tofu,
naložené tofu recept,
jak naložit tofu,
veganský hermelín,
použití tofu,
nakládné tofu recept,
nakládané uzené,
chilli tofu recepty,
tofu nalozene,
nalozene z tofu,
tofu recepty pro vegany,
vegan sýr recept,
nakladaný hermrlin,
naložený tofu,
naložené tofu ala hermelín,
naložený sýr tofu,
kde sezenu tofu,
nakládané uzené tofu,
recept na naložené tofu,
vegansky nakladany syr
Suroviny:
tofu,
cibule,
pepř černý,
koření nové koření,
bobkový list,
koření grilovací,
olej,
sůl,
Komentáře (12)
Mikrobiální syřidla jsou vyrobena synteticky a slouží jako náhrada za syřidla živočišného původu. Hlavním srážecím enzymem je zde proteáza plísně Mucor miehei, která se získává přírodní fermentací. Mikrobiální syřidla jsou nejčastěji používána při výrobě vegetariánských a veganských sýrů.
Tofu se vyrábí ze sušených sójových bobů, které se namočí do vody, rozdrtí a uvaří. Směs se rozdělí na pevnou drť (okara) a sójové „mléko“. Do sójového mléka se přidávají srážecí soli, jako jsou chloridy a sírany vápenaté a hořečnaté, aby se oddělila sýřenina od syrovátky.😊
Pouze jsem přidala ještě česnek, bobkáč, nový koření a pepř, tak jak se dává do klasiky.