Krkovička na řapíkatém celeru s olivami

Vepřové maso Doba přípravy: do hodiny 7 názorů

Vepřové maso Doba přípravy: do hodiny 7 názorů

Suroviny 2 porce

2 plátky krkovičky
1 cibule
2 řapíky celeru
1 sáček zelených oliv
koření Gyros
koření Čubrica
sůl
pepř
1 lžička hladké mouky
sádlo
1 kalíšek vývaru

Postup přípravy receptu

  1. Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kousky nakrájené řapíky celeru a chvíli smažíme. Potom přidáme lehce naklepané plátky krkovičky, podlijeme trochou vody, přidáme kalíšek vývaru a dusíme 25 min. v tlakovém hrnci.

  2. Po této době přendáme do kastrolku, přidáme na půlky nakrájené olivy, vlijeme v trošce vody rozmíchanou mouku a provaříme.

Komentáře k receptu Krkovička na řapíkatém celeru s olivami

Tématické fráze: řapíkatý celer recepty recepty řapíkatý celer řapíkatý celer příprava celer krkovička s řapíkatým celerem krjovicka na řapikatem celeru krkovička na olivách řapíkatý celer recept krkovicka zapecena se rapikatym celerem krkovicka s celerem krkovice s olivami na grilu krkovice na cleru veprova plec na rapíkatem celeru co se vyrabí z celeru vepřová krkpvička - řapíkatý celer krkovice, řapíkatý celer zapeceny losos na rapikatem celeru kkrkovička na řapíkatém celeru krkovička čubrica krkovice recepty s olovami