Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 846 kJ / 2 114 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,30 g |
| Tuky | 21,92 g |
| Vláknina | 38,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,43 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 402,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Připravené suroviny dáme do formy pekárny (nejprve tekuté, pak sypké, droždí položíme na místo na mouku, mimo rozetřený česnek) a použijeme program Základní (Klasik).
Krok 2: Před třetím kynutím těsto ve formě urovnáme, pokud je to třeba.
Krok 3: Upečený chléb z formy vyklepneme, po chvilce z něj vyndáme z háky a chleba uložíme vychladnout na mřížku.
Zveřejněno 21. 8. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní chléb z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/057N
Moje poznámka
Pivní chléb z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/057N
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Smažený candát na másle podle Marka Raditsche
Přidáno před 50 minutami
Linecké růžičky
Přidáno před 2 hodinami
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 3 hodinami
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 3 hodinami
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohovo-jablková bábovka
Vladka321 před 20 minutami
Linecké cukroví
jarmila58 před 25 minutami
Křupavé a chutné houstičky podle babičky
MarinetteQueen3 před 43 minutami
Kedlubnová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Pracny
xx_nattali_xx před 1 hodinou
Vanilkové rohlíčky
xx_nattali_xx před 1 hodinou
Perníčky
xx_nattali_xx před 1 hodinou
Koprová omáčka
RomanaMonika před 2 hodinami
Banánové brownies
Vladula92 před 2 hodinami
Suroviny:
voda,
sůl,
olej,
ocet,
kmín celý,
česnek,
cukr,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
droždí čerstvé,
Komentáře (3)