Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 988 kJ / 475 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,10 g |
| Tuky | 42,19 g |
| Vláknina | 8,23 g |
| Cholesterol | 34 mg |
| Sodík | 191 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 18,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí roštěná á la Krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W004
Moje poznámka
Hovězí roštěná á la Krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W004
Nejnovější recepty
Kakaové pusinky
Přidáno před 34 minutami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 3 hodinami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 11 hodinami
Datlové měsíční koláčky (Mooncake)
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
monyss před 22 minutami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
BronislavaP před 26 minutami
Ovesné banánové sušenky
Panova před 32 minutami
Vánočka III
IvaBrabi před 1 hodinou
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 1 hodinou
Vánočka II
JajkaP před 3 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 4 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 11 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 12 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 12 hodinami
Tématické fráze:
hovězí roštěná,
hovězí roštěnky,
hovezi roštěná recepty,
hovězí roštěná recept,
hovězí krkovice,
hovězí krkovička,
roštěná recept,
hovězí roštěnky recept,
krkovice recepty,
krkovice recept,
recepty z krkovice,
recept na hovězí roštěnou,
recepty hovězí roštěnka,
roštěna z hovězího,
hovězí roštěná plátky recept,
hovězí krkovice - recepty,
hovezi krkovice recept,
roštěná recepty,
recept hovezi rostena,
hovezi krkovice recepty
Suroviny:
roštěná hovězí,
česnek český,
sádlo,
cibule,
kapie červená,
hořčice plnotučná,
sůl,
pepř,
vývar hovězí,
mouka hladká
Komentáře (3)