Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 073 kJ / 1 452 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,81 g |
Tuky | 126,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 21,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Divoká kachna na slanině, sušených švestkách a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N7lz
Moje poznámka
Divoká kachna na slanině, sušených švestkách a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N7lz
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno 15. 10. 2025 20:18:42
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Loštická cibulačka
Sahula před 4 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 4 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 5 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 5 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 6 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 8 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 9 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 9 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 9 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 10 hodinami
Tématické fráze:
příprava divoké kachny,
úprava divoké kachny,
kačena na víně,
úprava divoké kačeny,
divoká kachna recept,
divoká kachna uprava,
jak upravit divokou kachnu,
divoká kachna,
divoká kačena recept,
divoká kačena recepty,
příprava divoké kačeny,
úprava kachny,
kačena na červeném víně,
recept na divokou kachnu,
divoka kachna recepty,
recept divoka kachna,
úprava kachny divoké,
recept na upravu divoke kachny,
recepty divoka kachna,
divoka kacena priprava
Suroviny:
kachna divoká,
slanina,
švestky sušené,
cibule,
víno červené suché,
jalovec,
koření nové koření,
bobkový list,
kmín celý,
máslo,
sůl
Komentáře (56)
Jednou se přihlásím podruhé ne,jak se mi chce.
Dala jsem je do trouby krátce po pul desáté a ve 12 byly měkounké ! Velice dobré,manžel ještě v kuchyni obírá kosti ,že prej pro pejsky ,ale nevím....