Suroviny pro 5 kusů
Recept je určen pro větší remosku o průměru mísy 32 cm.
5kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 982 kJ / 1 191 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,92 g |
| Tuky | 34,21 g |
| Vláknina | 8,94 g |
| Cholesterol | 7 mg |
| Sodík | 3,24 g |
| Sůl | 8,05 g |
| Sacharidy | 183,31 g |
Postup přípravy
Olej je možno vynechat úplně a povrch lehce postříkat vlažnou vodou z rozprašovače. Krok 5: Na pečící mísu položíme víko, zapneme a pečeme zhruba 35-38 minut. Tento čas je pouze orientační. Pokud by rohlíky shora více tmavly, přikryjeme je papírem na pečení. Krok 6: Po upečení necháme rohlíky zchladnout na mřížce.
Zveřejněno 22. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grahamové rohlíky pečené v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zV8y
Moje poznámka
Grahamové rohlíky pečené v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zV8y
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 4 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 19 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 22 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Salát Emerald
Přidáno 20. 12. 2025 10:41:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vinná klobása pečená na zelí s karamelizovanou cibulkou
Sahula před 40 minutami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
JanSmola před 2 hodinami
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
katkachromcova2 před 2 hodinami
Vynikající pomazánka ze sušených rajčat
KrisZaezemi před 3 hodinami
Vánočka III
Marcela.Ma. před 5 hodinami
Kapří hranolky
loing před 14 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 14 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 14 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 14 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
mouka grahamová,
sůl,
cukr krupice,
jogurt,
olej,
voda,
droždí čerstvé,
olej
Komentáře (10)
tejaja: Tak já nemám informace přímo z mlýna, jen co jsem tak běžně zjistila na netu.
evied: Využila jsem Vaší zkušenosti a hladkou mouku nahradila pšeničnou chlebovou.
Pri celozrnnej múke sa melie celé zrno so všetkým, teda aj obalom, klíčkami atd (sú tam teda aj otruby), pri grahamovej múke sa mlie ošúpané zrniečko zvlášť, zvlášť sa melú otruby a klíčky a potom sa to zmieša dokopy.
Info mám priamo z mlyna, keď som pred rokm i začala piecť chlieb a kupovať múku priamo z mlyna.