Suroviny pro 5 kusů
Recept je určen pro větší remosku o průměru mísy 32 cm.
5kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 982 kJ / 1 191 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,92 g |
Tuky | 34,21 g |
Vláknina | 8,94 g |
Cholesterol | 7 mg |
Sodík | 3,24 g |
Sůl | 8,05 g |
Sacharidy | 183,31 g |
Postup přípravy
Olej je možno vynechat úplně a povrch lehce postříkat vlažnou vodou z rozprašovače. Krok 5: Na pečící mísu položíme víko, zapneme a pečeme zhruba 35-38 minut. Tento čas je pouze orientační. Pokud by rohlíky shora více tmavly, přikryjeme je papírem na pečení. Krok 6: Po upečení necháme rohlíky zchladnout na mřížce.
Zveřejněno 22. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grahamové rohlíky pečené v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zV8y
Moje poznámka
Grahamové rohlíky pečené v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zV8y
Nejnovější recepty
Domácí šípkový sirup
Přidáno před 2 hodinami
Hovězí nakyselo
Přidáno před 15 hodinami
Pýchavka v pivním těstíčku
Přidáno před 19 hodinami
Plněné bagetky s opečenou pýchavkou
Přidáno před 19 hodinami
Fazolky na kyselo s houbami
Přidáno před 19 hodinami
Pýchavka smažená na dva způsoby
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
jajiti před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
habis před 2 hodinami
Jablíčka ve smaženém kabátku
Sahula před 3 hodinami
Kynutý knedlík
Evculina84 před 3 hodinami
Staročeská bramborová omáčka s hříbky
Sahula před 3 hodinami
Krkovička na bramborách z remosky jednoduše
viktor.bris.vb před 4 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem I
Palenka před 4 hodinami
Karamelizované kysané zelí podle Oldy
Sendy223 před 4 hodinami
Povidla ze švestek
Dycky před 5 hodinami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
Jablkoza před 5 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
mouka grahamová,
sůl,
cukr krupice,
jogurt,
olej,
voda,
droždí čerstvé,
olej
Komentáře (10)
tejaja: Tak já nemám informace přímo z mlýna, jen co jsem tak běžně zjistila na netu.
evied: Využila jsem Vaší zkušenosti a hladkou mouku nahradila pšeničnou chlebovou.
Pri celozrnnej múke sa melie celé zrno so všetkým, teda aj obalom, klíčkami atd (sú tam teda aj otruby), pri grahamovej múke sa mlie ošúpané zrniečko zvlášť, zvlášť sa melú otruby a klíčky a potom sa to zmieša dokopy.
Info mám priamo z mlyna, keď som pred rokm i začala piecť chlieb a kupovať múku priamo z mlyna.