Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 694 kJ / 644 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,19 g |
Tuky | 30,86 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 152 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 78,64 g |
Postup přípravy
med, worcester a podle chuti nasekanou chilli papričku. Za stálého míchání přilijeme vývar a víno nebo 100 ml jen jednoho, promícháme a necháme mírně zhoustnout. Dochutíme solí a pepřem. Krok 4: Tuto směs vlijeme na maso v zapékací misce a dáme do předehřáté trouby na 15 minut. Krok 5: Podáváme s různě upravenými bramborami (kaší nebo hranolky).
Zveřejněno 3. 3. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky s glazovanou cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LMqA
Moje poznámka
Vepřové plátky s glazovanou cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LMqA
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 13 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 16 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 16 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 19 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 20 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Patizonová polévka s koprem a zakysankou
Kostriba před 1 hodinou
Citronová bábovka
AlenaCernik před 7 hodinami
Cuketová topinková směs
douver před 9 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Sahula před 9 hodinami
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 9 hodinami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 10 hodinami
Bublanina
alenalentz před 12 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 12 hodinami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 12 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 13 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
pepř mletý,
olej,
máslo,
cibule,
balsamico,
med,
omáčka worcesterová,
chilli paprika čerstvá,
vývar masový,
víno červené
Komentáře (5)