Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 862 kJ / 1 162 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,52 g |
| Tuky | 75,12 g |
| Vláknina | 2,64 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 520 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 76,64 g |
Postup přípravy
Kdo nemusí dia, tak si pocukruje cukrem.
Zveřejněno 12. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovocný koláč pro diabetiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gVEZ
Moje poznámka
Ovocný koláč pro diabetiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gVEZ
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 7 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 12 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 13 minutami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 43 minutami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 1 hodinou
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 1 hodinou
Křupavé vafle se zmrzlinou
janakrejzarova před 1 hodinou
Sekaná pečeně
bobnak před 3 hodinami
Pařížské řezy jednoduché
Koffi před 3 hodinami
Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony
jindrastec před 3 hodinami
Přírodní řízek z krůtího masa
Rabio před 3 hodinami
Candát po vsetínsku
Mirrika před 3 hodinami
Tématické fráze:
koláč pro diabetiky,
koláče pro diabetiky,
pečeme pro diabetiky,
peceni pro diabetiky,
cukr na pečení pro diabetiky,
pečeme pro diabetiky recepty,
cukr pro diabetiky,
ovocný koláč bez cukru,
koláč pro diabetika,
recepty pečení pro diabetiky,
pečeme pro diabetika,
dietní ovocný koláč,
recepty pro diabetiky,
tvarohový koláč pro diabetiky,
moučník pro diabetiky,
bublanina pro diabetiky,
cukr pro diabetiky na pečení,
koláče pro diabetiky recepty,
kolace pro dijabetiky.com,
moucniky pro diabetiky
Suroviny:
vejce,
mouka polohrubá,
olej,
voda,
sladidlo,
prášek do pečiva
Komentáře (13)
Jinak pro diabetiky peču ze špaldovky, polohrubá je méně vhodná, zvyšuje hladinu cukru víc než špaldovka. Ale borůvky to rozhodně napravěj, ještě bych přidala skořici
A vypadá to dobře