Kuřecí játra s medvědím česnekem na slanině a zelenině
Pokud si chcete připravit rychlý a zároveň zdravý oběd, sáhněte po játrech. Jejich úprava se zeleninou je trochu nezvyklá, ale velmi chutná. Příprava navíc není vůbec složitá, proto ji s následujícím receptem zvládne každý.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 959 kJ / 2 619 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,98 g |
Tuky | 216,67 g |
Vláknina | 23,70 g |
Cholesterol | 2,63 g |
Sodík | 3,68 g |
Sůl | 8,90 g |
Sacharidy | 52,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 4. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí játra s medvědím česnekem na slanině a zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mlKp
Moje poznámka
Kuřecí játra s medvědím česnekem na slanině a zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mlKp
Nejnovější recepty
Pizza košíčky
Přidáno před 8 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 22 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 22 hodinami
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno 22. 8. 2025 16:00:02
Cuketová pomazánka
Přidáno 22. 8. 2025 11:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 2 minutami
Jablečné koláče
Merylas před 1 hodinou
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 1 hodinou
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 1 hodinou
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 1 hodinou
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Houska68 před 1 hodinou
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Matlasak před 1 hodinou
Kynuté těsto na cokoli
Nadezda76 před 4 hodinami
Vepřová kýta na slanině a majoránce
lidunka76 před 4 hodinami
Suroviny:
játra kuřecí,
slanina gazdovská,
olej,
cibule,
paprika,
zelí,
česnek mědvědí,
pepř mletý,
sůl,
voda,
solamyl,
omáčka worcesterová
Komentáře (6)
Už jsem myslela,že česnek končí,ale ještě je ho stále hodně a nekvete,jen sem tam.Tak ho přidávám všude,kde to chutě dovolí
U těch jater to byla taková improvizace stylu co je v domě