Kuřecí játra s česnekem a zeleninou

aja.g Kuchařka: aja.g

Pokrmy z vnitřností 0 názorů

Suroviny

500 g kuřecích jater
3 lžíce oleje
350 g Čínské mražené zeleniny
5 stroužků česneku
1 lžička majoránky
1/2 lžičky pepře
1/2 lžičky soli
1/4 200 ml odměrky bílého vína (vody)
asi 1 lžíce vody
1 lžička Solamylu
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Na dno hrnce nalijeme olej a nasypeme koření a prolisovaný česnek.

  2. Přidáme nakrájená játra, mraženou zeleninu a zalijeme vínem nebo vodou. Dobře promícháme a zavřeme víko.

  3. Nastavíme program na CHICKEN DUCK MEAT a tlačítko START. Program pracoval asi 26 minut.

  4. Po zaznění signálu hrnec vypněte, nechejte chvíli vychladnout a páru vypusťte otočením regulačního ventilu na vypouštění páry.

  5. Hrnec otevřete, nalijte ve vodě rozmíchaný Solamyl a zapněte znovu program.

  6. Obsah se začne skoro okamžitě vařit a nechejte probublat za stálého míchání bez poklice asi 1 minutu.

  7. Opět regulačním ventilem vypusťte páru, otevřete a servírujte.

Poznámka

Jidlo je vařeno v elektrickém tlakovém hrnci AvairIda, určitě lze stejný postup použít u normálního papiňáku.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Kuřecí játra s česnekem a zeleninou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: kuřecí jatra kuřecí játra recepty kuřecí játra pečená na zelenině kuřecí játra se zeleninou recepty kuřecí játra kuřecíjátra recept kuřecí játra játra se zeleninou elektrický tlakový hrnec recepty kuřecí játra s mraženou zeleninou játra kuřecí játra v tlakovém hrnci recepty-kuřecí játra pečená játra se zeleninou játra se špagetama kuřecí játra s čínskou zeleninou tlakový hrnec recepty elektricky naparovaci hrnec jatra s mrazenou zeleninou kureci jatra s kecupem

Zapomněl/a jsem heslo