Kuřecí játra s česnekem a zeleninou

aja.g Kuchařka: aja.g

Pokrmy z vnitřností 0 názorů

Suroviny

500 g kuřecích jater
3 lžíce oleje
350 g Čínské mražené zeleniny
5 stroužků česneku
1 lžička majoránky
1/2 lžičky pepře
1/2 lžičky soli
1/4 200 ml odměrky bílého vína (vody)
asi 1 lžíce vody
1 lžička Solamylu
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Na dno hrnce nalijeme olej a nasypeme koření a prolisovaný česnek.

  2. Přidáme nakrájená játra, mraženou zeleninu a zalijeme vínem nebo vodou. Dobře promícháme a zavřeme víko.

  3. Nastavíme program na CHICKEN DUCK MEAT a tlačítko START. Program pracoval asi 26 minut.

  4. Po zaznění signálu hrnec vypněte, nechejte chvíli vychladnout a páru vypusťte otočením regulačního ventilu na vypouštění páry.

  5. Hrnec otevřete, nalijte ve vodě rozmíchaný Solamyl a zapněte znovu program.

  6. Obsah se začne skoro okamžitě vařit a nechejte probublat za stálého míchání bez poklice asi 1 minutu.

  7. Opět regulačním ventilem vypusťte páru, otevřete a servírujte.

Poznámka

Jidlo je vařeno v elektrickém tlakovém hrnci AvairIda, určitě lze stejný postup použít u normálního papiňáku.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Kuřecí játra s česnekem a zeleninou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: kuřecí jatra kuřecí játra recepty kuřecí játra pečená na zelenině kuřecí játra se zeleninou recepty kuřecí játra kuřecíjátra recept kuřecí játra játra se zeleninou elektrický tlakový hrnec recepty játra kuřecí játra v tlakovém hrnci kuřecí játra s mraženou zeleninou recepty-kuřecí játra pečená játra se zeleninou játra se špagetama kuřecí játra s čínskou zeleninou tlakový hrnec recepty elektricky naparovaci hrnec jatra s mrazenou zeleninou kureci jatra s kecupem

Zapomněl/a jsem heslo