Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 581 kJ / 1 095 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,72 g |
Tuky | 39,61 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 264 mg |
Sodík | 2,14 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 50,12 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme, osolíme, promícháme s bílkem a se škrobem a necháme půl hodiny odležet v lednici.
Krok 2: V hluboké pánvi rozpálíme tuk, maso osmahneme dozlatova a vyndáme. V pánvi osmahneme cibuli a česnek nakrájené na kostičky, postupně přidáme nakrájený pórek, papriky a žampiony.
Krok 3: Pak vmícháme do směsi maso a dochutíme sójovou omáčkou. Necháme krátce povařit. Můžeme přidat petrželku.
Krok 4: Podáváme s rýží.
Zveřejněno 15. 8. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře chop suey
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEpB0
Moje poznámka
Kuře chop suey
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEpB0
Nejnovější recepty
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 59 minutami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 3 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 8 hodinami
Mechové řezy z mikrovlnky
Přidáno před 8 hodinami
Buchta s jablečnou náplní z remosky
Přidáno před 8 hodinami
Tartaletky s krémem z marshmallow
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové řezy
Saratice před 2 hodinami
Kuřecí čína
Mike_Fidler před 2 hodinami
Jablkový zázrak
Fitulka před 3 hodinami
Květák pečený s bramborami a slaninou v jednom pekáčku
Fitulka před 3 hodinami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Fitulka před 4 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
margotka53 před 4 hodinami
Banánová buchta - hrnková
Hepetka před 5 hodinami
Americké lívance bez kynutí
káťa před 6 hodinami
Bábovka tvarohová
eskymak před 6 hodinami
Maki sushi
tipek136 před 8 hodinami
Suroviny:
maso kuřecí,
olej,
bílek,
škrob,
cibule,
pórek,
paprika,
žampióny,
česnek,
omáčka sojová,
sůl,
petrželka
Komentáře (3)