Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 219 kJ / 1 008 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,08 g |
Tuky | 16,88 g |
Vláknina | 18,80 g |
Cholesterol | 25 mg |
Sodík | 161 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 169,33 g |
Postup přípravy
Zakryjeme, necháne 5 minút postáť.
Potom premiešame vidličkou, opäť zakryjeme a necháme postáť ďalších 5 minút.
Necháme vychladnúť. Krok 2: Jablká zbavíme jaderníkov a spolu s banánmi nakrájame na tenké plátky. Krok 3: Paradajky pokrájame na tenké mesiačiky. Krok 4: Ovocie a paradajky premiešame s citrónovou šťavou a pridáme ku kuskusu. Jemne premiešame a necháme krátko v chlade postáť. Krok 5: Podávame posypané alebo ozdobené bazalkou.
Zveřejněno 28. 8. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatovo-ovocný salát s kuskusem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1w1n3
Moje poznámka
Rajčatovo-ovocný salát s kuskusem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1w1n3
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 10 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Suroviny:
rajče,
jablko,
banán,
jogurt,
šťáva citronová,
kuskus,
sůl,
olej,
bazalka čerstvá
Komentáře (1)