Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 842 kJ / 1 874 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,31 g |
Tuky | 201,92 g |
Vláknina | 0,56 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 328 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 9,67 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do vyšší a úzké nádoby dáme mléko, olej, ajvar. hořčici, cukr, chilli a papriku. Ponorný mixér dáme na dno a pomalým tahem mixujeme a taháme nahoru.
Krok 2: Mixujeme do požadované hustoty, trvá to pár vteřin. Šalotku nakrájíme nadrobno a okurku nastrouháme najemno.
Krok 3: Vše společně promícháme a dochutíme solí a pepřem. Použití je všude tam, kde máme rádi tatarskou omáčku.
Zveřejněno 16. 11. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí ďábelská tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YoX9
Moje poznámka
Domácí ďábelská tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YoX9
Nejnovější recepty
Křupavé cuketové řízečky
Přidáno před 9 hodinami
Cuketový wrap
Přidáno před 11 hodinami
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno 16. 8. 2025 16:01:50
Švestkový džem
Přidáno 16. 8. 2025 11:01:02
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno 16. 8. 2025 07:12:46
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno 16. 8. 2025 05:02:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Džem z červeného rybízu
douver před 3 minutami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 6 minutami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 1 hodinou
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 2 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 2 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 2 hodinami
Zapečené brambory s patizonem
Kohykovci před 3 hodinami
Výborný banana bread
formankovaadel před 6 hodinami
Tvarohová náplň (nádivka)
JanaBerckova před 6 hodinami
Zvláčněná Koka buchta
formankovaadel před 6 hodinami
Suroviny:
mléko,
olej slunečnicový,
hořčice dijonská,
ajvar,
cukr,
pepř,
pasta chilli,
paprika sušená sladká,
cibule šalotka,
okurky sterilované
Komentáře (4)