Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 221 kJ / 1 487 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,34 g |
Tuky | 46,42 g |
Vláknina | 23,90 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 226,97 g |
Postup přípravy
Potom ihneď odstavíme, pridáme med, zakryjeme a zabalíme do perín na 30 minút (tak, ako to robíme s pohánkou). Krok 4: Potom vyberieme, premiešame, rozdelíme na taniere, prelejeme roztopeným maslom a posypeme škoricou.
Ihneď podávame.
Zveřejněno 28. 10. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jáhly s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYlpQ
Moje poznámka
Jáhly s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYlpQ
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 9 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 19 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 1 hodinou
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 6 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 6 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 12 hodinami
Suroviny:
jáhly,
voda,
olej,
jablko,
fíky čerstvé,
med,
máslo,
skořice
Komentáře (9)
V zadnem pripade jsem Te nechtela poucovat, ale mozna jsou taci, co nevedi - ani ja jsem nevedela
Pšeno predvarené nebolo, ja si kupujem pšeno priamo z mlyna vo veľkom 5 kg plátenom vrecku. Recept ma zaujal práve pre ten postup, či bude pšeno mäkké. Bolo.