Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 186 kJ / 45 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,75 g |
Tuky | 1,33 g |
Vláknina | 2,77 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,01 g |
Sůl | 15,00 g |
Sacharidy | 5,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slepičí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Zr
Moje poznámka
Slepičí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Zr
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 1 hodinou
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 5 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 15 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 15 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 16 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 1 hodinou
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 2 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 4 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 4 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 4 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 5 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 5 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 6 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 8 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 8 hodinami
Tématické fráze:
slepacia polievka,
slepacia polievka recept,
recept na slepaciu polievku,
slepaci polivka,
kuracia polievka,
kuracia polievka recept,
dobra slepacia polievka,
slepaci polevka,
slepacia polievka z bujonu,
slepacia polevka,
polivka slepačia,
kuracia polievka z bujonu,
slepačia polievka bujon,
kalerab,
očistená sliepka,
polevka slepacia sk,
slepičí polévka rekonvalescence,
slepičí vývar při rekonvalescenci,
polievka slepaci bujon mrkva,
ako sa var slepaia polievka
Suroviny:
slepice,
sůl,
mrkev,
petržel,
cibule,
celer,
kedlubna,
koření nové koření,
pepř celý
Komentáře (10)