Játra na zelenině v medovo hořčičné šťávě
Jak udělat z jater delikátní záležitost, na které si pochutná celá rodina? Upečte je podle tohoto receptu. Jemná játra v lahodné šťávě vonící medem a hořčicí potěší vaše blízké a provoní váš domov.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 259 kJ / 2 930 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 148,71 g |
| Tuky | 187,72 g |
| Vláknina | 13,09 g |
| Cholesterol | 2,29 g |
| Sodík | 3,89 g |
| Sůl | 8,85 g |
| Sacharidy | 157,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 2. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra na zelenině v medovo hořčičné šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2gGL
Moje poznámka
Játra na zelenině v medovo hořčičné šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2gGL
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 15 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 16 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 18 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 19 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z dýně hokaido
Monika146 před 20 minutami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 5 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 6 hodinami
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 10 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 11 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 11 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 12 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 12 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 13 hodinami
Suroviny:
játra hovězí,
slanina gazdovská,
vývar masový,
sádlo,
cibule,
česnek,
mrkev,
med tekutý,
hořčice kremžská,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř mletý,
sůl,
vývar masový,
solamyl,
máslo,
petrželka
Komentáře (5)