Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 785 kJ / 427 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,58 g |
Tuky | 15,16 g |
Vláknina | 23,40 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 64 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 49,45 g |
Postup přípravy
Dáme ju do hrnca spolu s bobkovým listom, korením a kúskami očisteného zázvoru a narezanou cibuľou.
Osolíme a zalejeme vodou.
Varíme asi 10 minút. Krok 2: Vyberieme bobkový list a korenie a niekoľko kociek dyne na ozdobu.
Polievku rozmixujeme. Krok 3: Z rozmixovanej polievky odoberieme trochu do hrnčeka, premiešame so smotanou a vrátime späť do polievky.
Necháme prejsť varom. Krok 4: Na tanieri ozdobíme polievku lyžicou kyslej smotany, kúskom pomaranča a hráškom.
Zveřejněno 3. 2. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňová polévka s hráškem a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4x8Mg
Moje poznámka
Dýňová polévka s hráškem a zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4x8Mg
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 19 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 22 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
vaclavtrnka2010 před 20 minutami
Jednoduché máslové sušenky
Kucharinqqqq před 22 minutami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 1 hodinou
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 1 hodinou
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 1 hodinou
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 1 hodinou
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 2 hodinami
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 2 hodinami
Suroviny:
dýně,
cibule,
zázvor,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
smetana sladká,
smetana kysaná,
hrášek,
pomeranče,
sůl
Komentáře (3)