Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí vývar do zásoby

Mít po ruce v lednici připravenou sklenici silného kuřecího vývaru se vždy hodí. Poslouží jako základ pro různé omáčky, polévky nebo pod maso. S jeho delší přípravou vám pomůže pomalý hrnec.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Anna Kocikova Anna Kocikova

Náročný

Doba přípravy 840 min Doba tepelné úpravy: 840 min Doba tepelné úpravy jak vaření polévky, tak i zavařování. Bez 24 hodinové přestávky mezi sterilováním.

840 min (840 min tepelná úprava, Doba tepelné úpravy jak vaření polévky, tak i zavařování. Bez 24 hodinové přestávky mezi sterilováním.)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 151 kJ /
5 294 kcal
Bílkoviny750,98 g
Tuky250,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 1,25 g
Sodík 5,22 g
Sůl13,00 g
Sacharidy8,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vše dáme do pomalého hrnce, vody dáme podle kapacity pomalého hrnce tak, aby bylo maso ponořené. Krok 2: Necháme pod pokličkou pracovat na program Low 12 hodin. Krok 3: Poté vývar přelijeme přes sítko do sklenic, otřeme okraje, zavíčkujeme a zavaříme. Krok 4: Zavaříme dva dny po sobě po 1 hodině při 100 °C. Vývar uchováváme v lednici nebo na chladném místě.

Zveřejněno 3. 4. 2023

Poznámka autorky Anna Kocikova

Já mám PH na 3,5 l.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí vývar do zásoby

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J6qqJ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí vývar do zásoby

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J6qqJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Marie Svarcova: Jaromira18: Moc děkuji:-8:-K

Polévky z vývaru máme nejraději.:yes::yes::yes:

:-)<3:yes::-K také mám zásobu ale zredukuji vývar a dám v zipsáčku do mrazáku. Dle potřeby opět naředím :-K

Suroviny:
kost, cibule, sůl, koření nové koření, pepř, voda

Přidat fotografie receptu