Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 925 kJ / 1 655 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,86 g |
Tuky | 30,14 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,22 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 291,00 g |
Postup přípravy
Poté přidáme mouku, sůl a osmaženou cibulku a pořádně prohněteme. Krok 3: Těsto bude hodně lepit, maličko posypeme moukou a dáme na teplé místo vykynout.
Těsto by mělo kynout cca 1,5-2 hodiny. Krok 4: Po vykynutí na pracovní desku nasypeme mouku (větší množství), na ni vyklopíme těsto a zeshora posypeme moukou. Těsto nehněteme! Krok 5: Těsto rozdělíme na volitelné množství dílů, já rozdělila na 7.
Každý z kousků zkroutíme a předáme na plech vyložený pečicím papírem. Krok 6: Bagetky pečeme v troubě vyhřáté na 250 °C cca 15-20 minut.
Zveřejněno 18. 4. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibulové bagetky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8wxP
Moje poznámka
Cibulové bagetky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8wxP
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 19 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 20 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 20 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 51 minutami
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 1 hodinou
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 4 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 5 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 6 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 21 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 22 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova 15. 6. 2025 13:09
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik 15. 6. 2025 11:41
Výborné lasagne
Hansenka 15. 6. 2025 11:36
Suroviny:
voda,
droždí sušené,
mouka hladká,
cukr,
sůl,
cibule,
olej
Komentáře (12)
Děkuji za recept. 👩🍳 Dávám 5 hvězdiček. 😉
Hlavně nehnětat, jen párkrát zatočit a položit na plech. Pár lidí to už podle mého receptu zkoušelo, ale díky tomu, že těsto zkoušeli prohnětat, tak ho srazili a nebylo tak nadýchané.😊