Kuřecí prso obalené Schwarzwaldskou šunkou, s Hermelínem a šťouchané brambory s česnekem

Suroviny 2 porce

2 kuřecí prsa
6 plátků Schwarzwaldské šunky
sůl a pepř
olej + máslo
Hermelín
Brambory:
4 větší brambory uvařené ve slupce
cibule
pažitka
česnek
sůl
olej
Salát:
směs salátů
mrkev
zálivka: citron, cukr, olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsa rozkrojíme, aby vznikl větší plátek, přes folii zlehka naklepeme, osolíme, opepříme, položíme na 3 plátky šunky a stočíme. Na pánvi rozpálíme olej s máslem a opečeme. Nakonec poklademe Hermelínem.

  2. Brambory:
    Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli dozlatova, přidáme nakrájené brambory, osolíme, přidáme prolisovaný česnek a opečeme. Přidáme nasekanou pažitku a rozšťoucháme.

  3. Salát :
    Salát smícháme se zálivkou z citronu, cukru a trošky olivového oleje. Promícháme a necháme přes cedník okapat.

Komentáře k receptu Kuřecí prso obalené Schwarzwaldskou šunkou, s Hermelínem a šťouchané brambory s česnekem

K receptu nejsou žádné komentáře.

TIP dne na email

Tématické fráze: kuřecí prsa stouchane brambory kureci platek se schwarzvaltskou sunkou zálivka k obalení kuřete pečené kuřecí prso s hermelínem recepty se schwarzwaldskou se šunkou