Amur pečený na másle s medvědím česnekem
Tuto nejjednodušší a nejběžnější úpravu rybího masa zvládne i začátečník. Maso amura má tu velkou výhodou, že má méně drobných kostí, než-li např. kapr. Proto je amur v naší kuchyni tak oblíbený.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Amur pečený na másle s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z75v
Moje poznámka
Amur pečený na másle s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z75v
Nejnovější recepty
Kuřecí maso se sušenými rajčaty a brokolicí se smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Nepečený borůvkový dezert
Přidáno před 5 hodinami
Vláčný kávový koláč s hruškou
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí na hořčici
Přidáno před 12 hodinami
Králík na česneku pečený v sáčku
Přidáno před 12 hodinami
Polévka z hlívy
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové řezy s tvarohem
MiMas před 26 minutami
Cuketový perník
Veronikasky před 27 minutami
Masové knedlíčky v rajské omáčce
evzen před 27 minutami
Srbské rizoto z vepřové plece
Kačer před 31 minutami
Gnocchi, zelí a uzené - 3v1
pavelkoutnak před 47 minutami
Banánová bábovka
Ketynna před 1 hodinou
Okurkový salát
sivakm845 před 1 hodinou
Sýrový lilek
poirotka před 1 hodinou
Hovězí guláš na pivu a červených fazolích
poirotka před 1 hodinou
Mrkvový koláč
poirotka před 2 hodinami
Suroviny:
amur,
citron,
kmín drcený,
česnek mědvědí,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
máslo,
máslo
Komentáře (6)
Děkuji za recept. Věřím, že se k této rybě v budoucnu ještě vrátím, je to velmi jemné a lahodné rybí maso.