Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 928 kJ / 700 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,73 g |
Tuky | 52,52 g |
Vláknina | 8,05 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 550 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 23,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kari mrkváč (mrkvová pomazánka s kari)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mGz0
Moje poznámka
Kari mrkváč (mrkvová pomazánka s kari)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mGz0
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 3 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 13 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno před 21 hodinami
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché langoše
teminova.martina před 33 minutami
Housky nebo rohlíky
teminova.martina před 35 minutami
Pečený lilek s kuskusovou náplní
bludicky před 1 hodinou
Kuřecí polévka s brokolicovými taštičkami
bludicky před 1 hodinou
Jemná kynutá tvarohová bábovka
Iwana666 před 1 hodinou
Mandarinková bábovka
Iwana666 před 1 hodinou
Farská bábovka
Iwana666 před 1 hodinou
Frankfurtská polévka
jvsjvrj před 2 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
Vlak0078 před 12 hodinami
Tématické fráze:
mrkvova pomazanka s kari,
kari pomazánka,
kari mrkvova pomazánka,
mrkváč,
mrkvová pomazánka,
mrkvac recept,
pomazánka s kari,
mrkvová pomazánka kari,
mrkvová pomazánky s kari,
kari-mrkvová pomazánka,
cuketova pomazanka s kari,
mrkvová kari pomazánka,
recept mrkvac,
mrkviva pomazanka s kari,
mrkvova pomazanka s curry,
kari mrkvova natierka,
mrkvová pomazánka s kari kořením,
nejlepší recepty z mrkve-kari,
karimrkvová pomazánka,
mrkvova pomazanka curry
Suroviny:
mrkev,
cibule,
tvaroh,
majonéza,
koření kari,
sůl,
pepř
Komentáře (5)