Vepřové plátky s novým bramborem v multifunkčním hrnci
Známé jídlo z jednoho pekáčku, tentokrát připravené v multifunkčním hrnci. Ideální volba pro ty, kdo šetří čas při přípravě jídla. Nové brambory přijmou chuť masa. Závěrečné opečení přidá chuť, na kterou nemusíme čekat delší dobu, jako při klasické přípravě.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 360 kJ / 2 715 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 211,34 g |
Tuky | 74,42 g |
Vláknina | 53,43 g |
Cholesterol | 361 mg |
Sodík | 789 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 279,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 7. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky s novým bramborem v multifunkčním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2QQM
Moje poznámka
Vepřové plátky s novým bramborem v multifunkčním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2QQM
Nejnovější recepty
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 7 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 7 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 8 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 8 hodinami
Košíčky s třešněmi
Přidáno 22. 6. 2025 17:49
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sirup z lipového květu
Jana2017 před 49 minutami
Pečený vepřový bůček na cibuli
Tomasfaix před 59 minutami
Pečené vepřové koleno
Eviip před 1 hodinou
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Sahula před 2 hodinami
Vepřová tyrolská játra
Sahula před 2 hodinami
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 3 hodinami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 3 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 7 hodinami
Třená bublanina s třešněmi
Moanka před 8 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
brambory rané,
cibule,
cibule červená,
sádlo,
paprika sušená sladká,
kmín drcený,
česnek sušený,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (5)
Výborné jsou kulaté hrnce se dvěma poklicemi. Jedná je tlaková, druhá vyměnná je horkovzdušná. Takový hrnec za zlomek vložené energie oproti klasickému vaření podusí a pak opeče na kůrku. Každopádně neuděláte chybu, pokud takového pomocníka pořídíte.🙂
Ale zatím jsem ho nekoupila, a nevím, zda mám.