Hovězí kližka na mrkvi a pórku z pomalého hrnce
Mramorovaná hovězí kližka má nezaměnitelnou chuť, která vynikne při dlouhé přípravě. Díky pomalému hrnci ji připravíte téměř bez práce a po několika hodinách, kdy zkřehne a pustí šťávu, na vás bude v pomalém hrnci čekat výborný oběd.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 930 kJ / 2 373 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 262,60 g |
| Tuky | 113,25 g |
| Vláknina | 26,50 g |
| Cholesterol | 646 mg |
| Sodík | 5,46 g |
| Sůl | 13,10 g |
| Sacharidy | 65,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 6. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kližka na mrkvi a pórku z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L97KA
Moje poznámka
Hovězí kližka na mrkvi a pórku z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L97KA
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 7 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 11 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 1 minutou
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 22 minutami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 25 minutami
Křupavé vafle se zmrzlinou
janakrejzarova před 32 minutami
Sekaná pečeně
bobnak před 2 hodinami
Pařížské řezy jednoduché
Koffi před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony
jindrastec před 2 hodinami
Přírodní řízek z krůtího masa
Rabio před 3 hodinami
Candát po vsetínsku
Mirrika před 3 hodinami
Vepřové nudličky na černém pivu s žampiony
Martin91 před 3 hodinami
Suroviny:
kližka hovězí,
špek,
cibule,
mrkev,
pórek,
omáčka sojová,
voda,
olej,
pepř mletý,
sůl,
máslo
Komentáře (6)