Jihotyrolská sladká specialita z farem
Nahlédnutí do tradiční kuchyně v zahraničí může být chuťově zajímavou výpravou za poznáním. Tyrolská kuchyně má svá specifika, ale v něčem je našinci blízká. Zkuste připravit Zelten, schválně jestli vám zachutnají.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 39 634 kJ / 9 473 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 199,80 g |
Tuky | 671,42 g |
Vláknina | 92,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 896 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 532,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 12. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jihotyrolská sladká specialita z farem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5gJp
Moje poznámka
Jihotyrolská sladká specialita z farem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5gJp
Nejnovější recepty
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 12 minutami
Švestkový džem
Přidáno před 5 hodinami
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno před 9 hodinami
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno před 11 hodinami
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno 15. 8. 2025 15:20:45
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno 15. 8. 2025 15:12:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Slaný cuketový koláč
ihrdlick před 3 minutami
Kuře na leču
Ivet88 před 36 minutami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
Lelekovicero před 51 minutami
Vynikající langoše
pazderka83 před 1 hodinou
Tortilla plněná kuřecím masem
karel_koutnik před 1 hodinou
Nekynuté mini koláčky
JaniLayer před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Lasica před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
k.klemesova@gmail.com před 3 hodinami
Dýňová polévka s uzeným
EvaSeba před 4 hodinami
Pikantní švestkové chutney
tomas.zbornik před 4 hodinami
Suroviny:
ořechy,
sultánky,
array,
cukr,
citron,
pomeranče,
anýz,
kmín celý,
skořice mletá,
koření hřebíček,
víno,
sůl,
mouka hladká pšeničná,
mouka žitná,
droždí suché,
olej,
sůl,
voda,
ořechy,
mandle,
třešně sušené
Komentáře (3)