Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 789 kJ / 906 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,84 g |
Tuky | 43,94 g |
Vláknina | 0,80 g |
Cholesterol | 937 mg |
Sodík | 4,60 g |
Sůl | 11,36 g |
Sacharidy | 22,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kapří maso ze hřbetu a ocasu stáhneme z kůže, nakrájíme na malé kousky a dvakrát umeleme na jemno.
Krok 2: Dáme do misky, přidáme vejce, jemně nastrouhaný sýr, nařezanou pažitku, strouhanku, worcester, pepř, sůl a chilli papričku. Směs spojíme a dáme do chladna na 10 minut odpočinout.
Krok 3: Ze směsi uděláme 4 stejné bochánky, z nich placičky 1,5-2 cm vysoké, obalíme je v mouce, rozšlehaných osolených vejcích a naposledy ve strouhance.
Krok 4: Karbanátky osmažíme na oleji dozlatova a dáme je do vyhřáté trouby na 150 °C na 10-15 minut dojít.
Krok 5: Podáváme s bramborem.
Zveřejněno 19. 6. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Újezdecké kapří karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJYpr
Moje poznámka
Újezdecké kapří karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJYpr
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 25 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 29 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 31 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 9 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 9 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Suroviny:
maso,
sýr eidam,
strouhanka,
vejce,
pažitka,
omáčka worcesterová,
sůl,
pepř čtyř barev,
chilli paprika čerstvá,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka
Komentáře (10)
Janka, ja jazdím do Čiech zásadne Leo expresom. Je to výhodnejšie.