Česnekový pšenično-žitný chléb s cuketou z formy
Chléb velmi výrazně voní po česneku a díky cuketě a sádlu vydrží déle vláčný. Určitě bude chutnat s různými méně výraznými pomazánkami, jako například se sýrovou nebo vajíčkovou. V létě je cuket nadbytek a přidat trochu do slaného pečiva je jednou z možností, jak je zužitkovat.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 231 kJ / 2 445 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,52 g |
| Tuky | 69,86 g |
| Vláknina | 23,11 g |
| Cholesterol | 54 mg |
| Sodík | 6,42 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 380,19 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Česnekový pšenično-žitný chléb s cuketou z formy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2j0B
Moje poznámka
Česnekový pšenično-žitný chléb s cuketou z formy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2j0B
Nejnovější recepty
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 4 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 5 hodinami
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 21 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno 6. 12. 2025 19:03:50
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno 6. 12. 2025 17:46:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí langoše
BTKILI před 4 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 4 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 4 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 4 hodinami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Vepřové na paprice
Misicka77 před 5 hodinami
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 5 hodinami
Dýňová polévka mistra kuchaře
Merylas před 5 hodinami
Vajíčková pomazánka
Merylas před 5 hodinami
Kuře s divokým kořením
Merylas před 5 hodinami
Suroviny:
mouka hladká pšeničná,
mouka hladká,
sůl,
sádlo,
cuketa,
česnek,
voda,
cukr krupice,
droždí čerstvé,
mouka hladká
Komentáře (3)