Česnekový pšenično-žitný chléb s cuketou z formy
Chléb velmi výrazně voní po česneku a díky cuketě a sádlu vydrží déle vláčný. Určitě bude chutnat s různými méně výraznými pomazánkami, jako například se sýrovou nebo vajíčkovou. V létě je cuket nadbytek a přidat trochu do slaného pečiva je jednou z možností, jak je zužitkovat.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 231 kJ / 2 445 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,52 g |
| Tuky | 69,86 g |
| Vláknina | 23,11 g |
| Cholesterol | 54 mg |
| Sodík | 6,42 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 380,19 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Česnekový pšenično-žitný chléb s cuketou z formy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2j0B
Moje poznámka
Česnekový pšenično-žitný chléb s cuketou z formy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2j0B
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 17 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 18 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 20 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené maso
Anytram před 18 minutami
Expresní svíčková na smetaně
DenisaS. před 22 minutami
Vepřová plec na cibuli s růžičkovou kapustou
habis před 23 minutami
Zapečené těstoviny s mletým masem
Vytvarnik před 39 minutami
Panenka v sýrovém těstíčku
Sahula před 40 minutami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Priserka před 1 hodinou
Domácí česnečka
Milan68 před 1 hodinou
Vepřové výpečky II
DunkaStehlikova1975 před 1 hodinou
Feferonová pasta - pálihub
pazderka83 před 1 hodinou
Plovdivské maso
PaveL2002 před 2 hodinami
Suroviny:
mouka hladká pšeničná,
mouka hladká,
sůl,
sádlo,
cuketa,
česnek,
voda,
cukr krupice,
droždí čerstvé,
mouka hladká
Komentáře (3)