Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 448 kJ / 824 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,00 g |
Tuky | 38,60 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 2,66 g |
Sůl | 6,60 g |
Sacharidy | 33,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mleté maso opékáme na trošce oleje tak dlouho, až se od sebe začne oddělovat.
Krok 2: Přilijeme boloňskou omáčku, zcezené lečo, kečup a asi 10 minut provaříme. Poté rozmixujeme ponorným mixérem.
Krok 3: Bagetky přepůlíme, každou půlku ještě podélně rozřízneme a naskládáme je vedle sebe na plech, vyložený pečicím papírem.
Krok 4: Poklademe masovou směsí a dáme do vyhřáté trouby na 200°C zapéct asi na 10 minut.
Krok 5: Vyjmeme z trouby a každý kousek bagetky posypeme promíchanou směsí z nastrouhaného eidamu, koleček pórku a proužků kapie.
Krok 6: Ještě zapečeme dozlatova.
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékanky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yv8W
Moje poznámka
Zapékanky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yv8W
Nejnovější recepty
Hranolky z košťálu brokolice
Přidáno před 3 hodinami
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý jahodovo-reveňový koláč
Přidáno před 18 hodinami
Tvarohové knedlíky s jahodovým pyré a praženou strouhankou
Přidáno před 21 hodinami
Domácí meduňkový sirup
Přidáno 11. 6. 2025 07:02
Jahodová palačinková roláda
Přidáno 11. 6. 2025 07:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelnačka podle mojí maminky
limosek před 31 minutami
Bezlepková bublanina s jahodami
KamBri před 9 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Nata83 před 12 hodinami
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Hella před 15 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
OhHelloThere před 17 hodinami
Dušená krkovice s kedlubnovým zelím
Sahula před 18 hodinami
Jogurtový koláč
Sasenka před 18 hodinami
Jahodové knedlíky z tvarohového těsta
MonkaF před 18 hodinami
Vajíčková pomazánka MŇAM
Jindriskas před 19 hodinami
Tématické fráze:
zapekanky,
zapékanky recept,
zapekanky - tecept,
zapekanky recepty,
zapekanka,
tvarohova zapekanka,
recept zapekanky,
recept na zapekanky,
zapikanky,
zapékanka recept,
mleté maso recepty do trouby,
zapekanki,
příprava zapékanky,
zapekanky top recepty,
braun kuchařka,
zapékanka bageta,
cuketová zapékanka,
recepty zapekánky,
zapekanek,
zapjekanky
Suroviny:
maso vepřové mleté,
omáčka boloňská,
lečo,
kečup sladký,
olej,
bageta,
sýr eidam,
pórek,
kapie červená
Komentáře (8)
Je třeba hotovou omáčku rozmixovat ponorným mixérem. Už jsem to připsala...