Asijská polévka Pho Ga s pak choi a nudlemi
Pro naše končiny je drůbeží vývar velmi tradiční polévkou. S tímto receptem se můžete přenést o kousek dál na východ, do exotické Asie a připravit si jednu z jejich tradičních polévek Pho Ga z kuřecího masa a kopy zeleniny.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 803 kJ / 431 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,24 g |
Tuky | 3,87 g |
Vláknina | 5,41 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 4,24 g |
Sacharidy | 12,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Asijská polévka Pho Ga s pak choi a nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v28nn
Moje poznámka
Asijská polévka Pho Ga s pak choi a nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v28nn
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 34 minutami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 11 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 21 minutami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
MichalP před 4 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 4 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 4 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 5 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 6 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 8 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 9 hodinami
Suroviny:
prsa kuřecí,
křídla kuřecí,
cibule,
mrkev,
houby shiitake,
boby sojové,
omáčka rybí,
badyán,
kardamom,
skořice,
česnek,
zázvor čerstvý,
zelí čínské pak choi,
chilli paprika čerstvá,
nudle polévkové,
voda,
cukr,
šťáva citronová,
cibule červená,
koriandr čerstvý
Komentáře (5)